Ako kombinovať jednoduché mikiny bez potlače?

Nie každá dáma chce za každú cenu na seba upútať pozornosť a strhnúť všetky pohľady. Pokiaľ patríte medzi ženy, ktoré obľubujú radšej jednoduchosť a minimalizmus, čo sa týka oblečenia, pravdepodobne vás oslovia skôr jednofarebné kúsky bez obrovských grafických prvkov. Určite sa vám teda budú páčiť napríklad obyčajné jednofarebné kúsky, ako sú tričká alebo mikiny bez potlače, prípadne s minimalistickými detailmi. Takéto kúsky sa dajú vďaka ich jednoduchému dizajnu veľmi dobre kombinovať s ďalším oblečením a doplnkami. A pokiaľ by ste sa náhodou predsa len rozhodli, že chcete váš outfit trochu oživiť, môžete to urobiť výraznejšou farbou, šperkom, obuvou či iným doplnkom. Niekedy však postačí na ozvláštnenie outfitu aj netradičný strih. Veľmi populárne sú momentálne voľné oversized strihy či skrátené crop topy. Klasikou však taktiež nemôžete nikdy nič pokaziť, a preto obyčajná mikina na zips či cez hlavu by nemala chýbať v žiadnom šatníku.

mikina bez potlače

Dnešný svet módy umožňuje spájať dokopy aj tak trochu bláznivé a netradičné kúsky, ako sú napríklad mikiny a sukne. Pri kombinácií rifľovej alebo koženej sukne spolu s mikinou bez kapucne získate jedinečný každodenný outfit, ktorý si môžete dovoliť nosiť napríklad aj do práce. Za najnovší trend sa považujú voľné mikiny cez hlavu, ku ktorým sa nosia populárne biker shorts legíny.

kabát a mikina

Pri oversized a voľnom oblečení by ste si však mali dávať pozor, aby vás zbytočne nerozširovalo a nezvýrazňovalo vaše nedostatky. Mnoho žien volí často taktiež kombináciu športovej elegancie, kde spája jednofarebnú mikinu s elegantnejším kabátom. Aj napriek tomu, že mikiny sa vždy spájali skôr so športom a ležérnym domácim štýlom, v súčasnosti je možné ich nosiť aj na formálne príležitosti. Niektoré dámy ich kombinujú dokonca spolu s lodičkami či topánkami s vyšším opätkom, ktoré dotvárajú eleganciu outfitu a vyzdvihujú jeho využiteľnosť aj na špeciálne udalosti.

Previous post Správny výber klimatizácie je dôležitý
Next post Ako ušetriť priestor sklenenými posuvnými dverami?