Moderné a priestranné šatníkové skrine na mieru – ako ich navrhnúť?

Snom každej ženy je mať krásny, veľký a priestranný šatník, do ktorého môže prehľadne ukladať svoje oblečenie a ďalšie doplnky. Iba máloktorý byt však ponúka na takýto šatník priestor. Ideálnym riešením sú preto šatníkové skrine na mieru, ktoré dokážu využiť každý jeden centimeter požadovaného priestoru. Stačí ich len navrhnúť efektívne a s ohľadom na potreby užívateľa. Skrine na mieru majú vo všeobecnosti veľké množstvo výhod. Tak sa poďte spoločne s nami pozrieť, ako takúto skriňu navrhnúť a na čo by ste nemali zabúdať.

šaty

Veľkosť šatníkovej skrine si dobre rozmyslite

Zabudnite na klasické montované skrine. Moderné šatníkové skrine na mieru totiž otvárajú úplne iné obzory a ponúkajú toho oveľa viac. Rozmery sú pri výbere šatníkových skríň na mieru prvoradé. Ide totiž o to, aby ste využili každý možný centimeter. Dajte si však pozor. Skriňa musí byť navrhnutá s rozumom. Pokiaľ sa rozhodnete pre príliš veľkú skriňu, môže sa veľmi ľahko stať, že zaberie príliš veľa miesta a miestnosť sa tak zrazu scvrkne. Každý výrobca, u ktorého si necháte skriňu vyrobiť, by vám mal poradiť, aké sú ideálne miery a ako celkový priestor čo najviac zefektívniť. Uvedieme príklad. Keď hĺbka skrine presahuje 80 až 90 centimetrov, už to môže spôsobiť problém pri využívaní skrine, pretože budete musieť siahať príliš hlboko, aby ste niečo vybrali. Za ideálnu hĺbku sa považuje 60 až 80 cm. Čo sa týka výšky, vždy sa snažte šatníkovú skriňu na mieru navrhnúť od podlahy až po strop.

pověšené šaty

Dizajn šatníkových skríň na mieru je rovnako dôležitý

Zabúdať by ste samozrejme nemali ani sa dizajn šatníkových skríň na mieru. Váš nový šatník by mal byť skvostom v celej domácnosti. Čo sa týka vizuálnej stránky, máte naozaj bohaté možnosti. Ak nie ste typ, ktorý vyhľadáva najnovšie módne trendy, zvoľte jednoduchší dizajn a prírodné farby. Budete si tak istý, že vaša šatníková skriňa na mieru bude moderná dlhé roky. Dajte si však záležať, aby jej vzhľad ladil k ostatnému nábytku a celkovému interiéru. Túžite po úžasnej šatníkovej skrini na mieru? V tom prípade neváhajte kliknúť na webovú stránku https://www.vstavaneskrine.com/ a navrhnúť si ju s pomocou skutočných profesionálov.

Previous post Vyčistenie odtokov či výmenu batérie je vhodné zveriť odborníkom
Next post Nadčasový škandinávsky dizajn kuchyne zaručene dostane aj vás